Ärkeängel Jeremiel - Life Review, Konfliktlösning & Drömtolkning

 

Ängeln Jeremiel inspirerar oss väldigt mycket på vår spirituella resa genom livet. Han har förmågan att hjälpa oss att se vår framtid på ett väldigt positivt sätt. Så när du känner att du behöver inspiration för att göra fantastiska förändringar i ditt liv så kalla på ärkeängel Jeremiel. Han kan hjälpa dig att göra en life review, som jag berättar mer om i nästa stycke. Han är också väldigt bra att kalla på om du vill öka din förmåga att ta emot meddelande från ditt högre jag och från andra sidan, att bli mer clairvoyant. Om du vill väcka din drömvärld till liv och tyda och minnas de meddelande du får i sömnen så hjälper han gärna till.

Du kan alltså kalla på Jeremiel när du känner att du behöver göra en "Life Review", en genomgång och utvärdering av ditt liv. Du kanske känner att du inte är där du skulle vilja vara och att du skulle vilja få en ny inriktning i livet med nya mål. Det kräver ett visst mod för att ta en ordentlig titt på sig själv och sitt liv. Men med ödmjukhet, lite humor och Jeremiels hjälp så kan du verkligen lära dig och växa av att göra en Life Review. Han kan hjälpa dig att minnas var du har varit/vad du har gjort och vad detta har lärt dig. Genom att se på det du har lärt dig så kan du också se hur du kan ha stor nytta av detta idag och i framtiden. Detta kan få dig att känna mer tacksamhet för det du har varit med om i ditt liv, både de härliga bitarna såväl som de jobbigare.Han hjälper dig även att bli medveten om beteendemönster som inte är i ditt bästa intresse att hålla fast vid och vilka steg du kan ta för att bli fri från dessa. Om du ber om detaljerade och tydliga tecken att följa och om inspiration för att ta reda på och nå målen i ditt nya liv så kan det leda till väldigt lyckade förändringar för dig. 

Jeremiel agerar ofta som en mentor till oss och visar hur vi genom att se på oss själva och på andra genom kärleksfulla ögon kan läka många till synes komplicerade situationer. I en konflikt så hjälper han oss att hitta lösningar på situationen, ofta genom att be oss att skicka kärlek till den andra parten såväl som till oss själva och att se situationen som helt läkt. Han har en väldigt tålmodig och kärleksfull energi som lindrar och ger hopp.

Jeremiels färg är mörk lila och hans sten är Ametist. Så om du ser en djuplila ofta glittrande färg i ögonvrån eller för ditt inre så kan det vara Jeremiel som hjälper dig. Han har även ett speciellt band till stjärntecknet Skorpionen.

Här följer några exempel på hur du kan be honom om hjälp. Men kom ihåg att det räcker att du kallar på honom antingen högt eller tyst i ditt huvud så har du honom vid din sida, så du kan uttrycka dig precis hur du vill.

"Tack, ärkeängel Jeremiel, för att du hjälper mig läka den här jobbiga situationen med (fyll i personen)" eller

"Kära Jeremiel, jag kallar på dig nu. Tack för att du hjälper mig att göra en utvärdering av mitt liv och för att du hjälper mig att ändra eller läka allt det som är i obalans"

Jeremiel är också känd under några andra namn: Eremiel, Remiel, Ramiel eller Jerahmeel

Har du jobbat med Jeremiel och vad är dina erfarenheter av honom?

Taggar: Jeremiel, angel, archangel, dröm, life review, ängel, ärkeängel;

Kommentarer :

#1: Anonym

Tack för dagens kort ❤️

skriven

Kommentera inlägget här :