Magical Unicorns Oracle Cards


Jag älskar denna kortleken. Den har fantastisk vackra bilder på enhörningar och "Pegasus" hästar och den är en väldigt bra lek att använda då du vill göra en mer allmän/generell Reading. Enligt Doreen så var korten från början gjorda med målgruppen barn mellan 7-13 år men jag vet väldigt många vuxna som tycker mycket om att använda denna leken.
 
Det är en lek som hjälper dig att få mer självkänsla. Den är mild, positiv och väldigt upplyftande och är mycket bra att använda då någon har haft det jobbigt eller mycket trauma i sitt liv. Det är en kortlek som är underbar att använda när man jobbar med problem som går tillbaka till barndomen, den går direkt till ditt "inre barn". Det är enkla men väldigt viktiga meddelanden som korten förmedlar.
 
Kortleken är Doreen Virtues och den har 44 kort. Varje kort har ett kort meddelande men mer information står i den medföljande guideboken. Där kan du också läsa vilken konstnär som har illustrerat vilket kort. Jag har tyvärr inte sett denna kortlek översatt till svenska.
Taggar: Doreen Virtue, Magical Unicorns Oracle Cards;

Kommentera inlägget här :