Archangel Oracle Cards


Detta är en av mina absoluta favoritkortlekar. Den innehåller bilder och budskap från de 15 främsta Ärkeänglarna, de har tre kort vardera så därför har denna kortleken 45 kort i stället för de vanliga 44. På varje kort finns en kort mening under bilden och ett meddelande från den Ärkeängeln. Det finns såklart mer information om varje kort i den medföljande guideboken.
 
Den är väldigt bra att använda i generella Readings och täcker in en stor variation av olika frågeställningar. Om klienten eller den som får Readingen är låg på energi så hjälper den till att ge motivation och få igång personen. Den är också väldigt bra att använda för den som vill lära sig mer om de olika Ärkeänglarna. Vill du läsa mer om hur du kallar på och arbetar med Ärkeänglarna så titta under fliken Ärkeänglar på denna blogg
 
Illustrationerna är gjorda av olika konstnärer och mer information om dem finns också i den medföljande guideboken. Leken kommer från Doreen Virtue och finns översatt till svenska under namnet "Ärkeänglarnas orakelkort"
Taggar: Archangel Oracle Cards, Doreen Virtue;

Kommentera inlägget här :