Änglarnas nummer

 
Dina änglar försöker få din uppmärksamhet och kommunicera med dig på många olika sätt. Ett av de vanligaste sätten som änglarna "pratar" med dig är genom upprepade nummer frekvenser. Du kanske har märkt att vissa nummer dyker oftare upp än andra i ditt liv? Dessa nummer kan vara på klockor, tiden på mobilens meddelanden och e-post, registreringsnummer, telefonnummer eller kvitton osv. Detta är inget sammanträffande eller någonting du fantiserar ihop utan ett meddelande från dina guider och skyddsänglar.
 
Ända sedan Pythagoras era så har vi vetat att nummer för med sig viktiga vibrationer. Det finns många olika områden i livet där siffror och matematiska formler spelar en avgörande roll såsom inom till exempel datorer. Änglarnas nummer och meddelanden är inget annorlunda.
 
Änglarna visar oss ofta olika sekvenser med nummer. De gör detta på några olika sätt. Ett av dessa sätten är genom att leda dig till att titta på saker vid den tidpunkten det speciella numret eller nummerfrekvensen kommer upp, det kan vara på din telefon eller på en bil som kör förbi.
 
Doreen Virtue har en mycket bra bok som heter "Angel Numbers 101", där står det noggrant om de olika numren och dess betydelse. Själv har jag laddat ner appen så att när jag är ute och noterar nummer som repeterar sig så kan jag bara slå in det på mobilen och se vad det är universum vill säga mig. Nedan följer några grundläggande siffror och deras betydelse, men om du känner att det är något annat de försöker säga dig så fråga bara dem "Vad är det ni försöker säga mig?" och lyssna in på svaret.
 
1 - Detta är ett manifesterings nummer så om du ser mycket ettor så var vaksam över dina tankar. Just nu
     finns det en öppning med möjligheter för dig, och det du vill ha kan komma fort. Notera vad du tänker på
     när du ser ettor och fråga dig om du är nöjd med det du tänkte på? Vill du ha mer av det i ditt liv? Om inte,
     byt tankarna till något du vill ha. Försök alltid att tänka endast på det du vill ha mer av i ditt liv och inte på
     dina rädslor eftersom du attraherar det du tänker på. Om du har svårt att styra dina tankar så be änglarna
     om hjälp.
 
2 - Lita på din tro och ge inte upp, det är dags att vara hoppfull. De frö du har planterat börjar ta form och bli
     verkliga. Fortsätt att vattna dem och ta hand om dem så att du snart kan se resultatet av allt ditt hårda arbete.
     Fortsätt med att tänka positiva tankar, fortsätt visualisera resultatet, sluta inte precis innan du kommit i mål!
 
3 - Olika guider och kända mästare är vid din sida, du är aldrig ensam. Du har deras hjälp och kärlek. Kalla på
     dem och be om deras hjälp när du behöver stöd, speciellt när du ser nummer tre ofta. Du känner själv vilken
     mästare du vill kalla på. Kanske är det Jesus, Buddha, Moder Maria eller någon annan.
 
4 - Änglarna hjälper dig med den här situationen, fråga efter det du vill ha, lyssna och följ din inre kompass.
     Var inte orolig för deras hjälp är inte långt borta.
 
5 - Stora förändringar är på väg till dig. Var öppen för att ta emot dem. Försök att inte se förändringar som något
     positivt eller negativt för båda är en del av livets naturliga flöde. Kanske denna förändring är ett svar på det
     du har önskat dig. Fortsätt att tro och se dig själv på en fridfull plats.
 
6 - Dina tankar är ur balans just nu. Du fokuserar för mycket på din fysiska värld och materiella saker. Försök
     att släppa dina rädslor till universum. Det är dags att hitta mer balans mellan din inre och yttre värld. Försök
     att fokusera på att göra gott i livet, för dig själv och andra och vet att dina materiella och känslomässiga 
     behov kommer att bli ombesörjda.
 
7 - Du är på rätt väg, fortsätt! Detta är ett väldigt positivt tecken och när du ser det så förvänta dig mer mirakel.
 
8 - Många åttor är ett tecken på att en fas i ditt liv börjar närma sig sitt slut. Du kan nu förbereda dig inför
     detta. Det kan vara ett avslut på ett jobb eller kanske ett förhållande. Men, det betyder att det finns mycket
     positiva saker i andra änden. Storartade saker är på väg in i ditt liv just nu, ta vara på möjligheterna för det är
     snart det händer.
 
9 - Nior är ett tecken på att du nått hela vägen fram. Det är slutet på en fas i ditt liv, Du kan börja arbeta på din 
     (nya) livsuppgift nu! Förhala ingenting, nu är rätt tid. Det är också ett meddelande till dig som känner att ditt
     stora syfte är att hjälpa Moder Jord och hennes natur och djur i hennes läkande att "Börja nu, du behövs nu".
 
0 - Du är en älskad varelse av universum och perfekt precis som du är. Njut av att känna din inre kärlek för du
     har nu gått hela vägen.
 
Det finns mycket information om olika kombinationer av dessa nummer. Är du intresserad av detta så kan jag rekommendera att köpa en bok på ämnet. Om du inte har den möjligheten just nu så lägg ihop meddelandena i de siffrorna du har ovanför för ett tydligare meddelande. Till exempel betyder 766 eller 776 följande:
Detta är en bekräftelse på att de tankar och det arbete du lagt ner angående din fysiska värld är helt rätt. Du har lyckats blanda dina tankar och aktiviteter på rätt sätt så att du tar hand om både sinne, kropp och ande. Fortsätt ditt positiva arbete! 
 
 
    
Taggar: angel, angel numbers, numerology, nummer betydelse, nummer sekvenser, repetitiva nummer, ängel, ängel nummer;

Ärkeängel Raziel - Universums hemligheter, Tidigare liv & Livskontrakt

Raziels energi är som en gammal vis trollkarls, tänk dig Gandalf i Sagan om ringen. Han är väldigt snäll, empatisk och intelligent. Han är också protokollföraren av all gammal visdom och universums hemligheter. Han kan också se varje individs personliga "livsbok" eller "Akashic Records" (det är som en databas över alla dina tidigare upplevelser och erfarenheter). Däri finns även dina livskontrakt och tidigare liv. Du kan be Raziel om hjälp för att komma ihåg eller få tillgång till alla de lärdomar som din själ har fått under alla dina liv. Han kan hjälpa dig att läka jobbiga minnen och trauman, speciellt om de står i vägen för din nuvarande livsuppgift. Han kan även lösa upp de eventella löften (det du gått ed på) du tagit dig an i tidigare liv som påverkar ditt liv negativt idag. Det kan tex vara löften du gjort angående pengar, att offra dig själv för andra, tystnadslöfte eller sexuell avhållssamhet. Det finns ett förslag på en bön längre ner som du kan säga för att få hjälp med att kapa dessa band. Ofta räcker detta för att få mer självkänsla och värdera dig själv högre inom det område du haft det jobbigt med. Att jobba med att förlösa minnen från tidigare liv har visat sig vara mycket hjälpsamt för att bli av med beroenden och fobier och för att öka din glädje och hjälpa till med förhållanden du har. 

Eftersom Raziel har tillgång till alla hemligheter, visdom och mysterier så är han en naturlig lärare. I och med detta så kan du fråga honom om vad du vill precis som du skulle gjort med en mentor. Kanske svaret kommer som en röst inom dig, kanske det kommer som en känsla eller som en dröm du har. Var uppmärksam på dina känslor och lita på det som kommer till dig. Har du svårt för att komma ihåg eller tolka dina drömmar eller känna lugn att meditera så be Raziel om hjälp med detta också. Du kan även få hjälp med att förstå till synes väldigt komplicerade saker såsom kvantfysik, helig geometri och manifestations principer. Han kan även hjälpa dig att öppna upp till högre nivåer av intuition och information från universum.    

Så kalla på Raziel när du känner att du behöver hjälp med att förstå saker om dig själv eller universum. Kanske har du jobbat med att bli av med ett problem du har under en längre tid nu och det är precis som om det inte riktigt släpper. Då har det kanske att göra med något som du bestämt dig för långt tidigare i detta livet eller ett annat. Du behöver inte tro på tidigare liv för att få hans hjälp med att släppa saker eller få kunskap. Det är bara att fråga så finns han där för dig.

Hans energi är förknippad med regnbågens alla färger och hans sten är klar kvarts. Hans gloria ser ut som när solen reflekteras genom en klar kvarts och skapar alla regnbågens färger. Han har även ett speciellt band till stjärntecknet Lejonet.

Här följer några exempel på hur du kan be honom om hjälp. Men kom ihåg att det räcker att du kallar på honom antingen högt eller tyst i ditt huvud så har du honom vid din sida, så du kan uttrycka dig precis hur du vill. Det är bra om du kan sitta på en tyst och trygg plats när du ber Raziel om hjälp eftersom hans meddelanden till dig kan vara omvälvande.

"Tack, ärkeängel Raziel, för att du hjälper mig kapa alla band till löften som jag gjort angående fattigdom, självuppoffring och avhållssamhet. Jag ber dig om din hjälp att göra ogjorda alla de följder dessa löften har haft för alla inblandade i alla tidens riktningar".

eller

"Kära Raziel jag kallar på dig nu. Tack för att du hjälper mig läka de rädslor jag bär med mig nu som härstammar från tidigare liv så att jag kan fokusera tydligt på det liv jag lever nu och min nuvarande livsuppgift".

eller

"Ärkeängel Raziel, var snäll och hjälp mig att öppna mitt sinne till universums hemligheter och mysterier. Hjälp mig att släppa begränsande tankar och rädslor så att jag kan få en spirituell förståelse på den djupaste och tydligaste nivån möjligt. Jag skulle speciellt vilja ha din hjälp med...... Tack Raziel för att du lär mig". 

Raziel är också känd under namnet Ratziel och namnet betyder "Guds hemligheter"

Har du jobbat med Raziel och vad är dina erfarenheter av honom?

Taggar: Raziel, akashic records, angel, archangel, livskontrakt, ängel, änglar, ärkeängel;

20 Januari - Dagens fokus kort

 
Ja! Du klarar av det här!
 
Dagens kort är väldigt positivt och visar på att du kommer att klara av det du vill åstadkomma. Du har tillräckligt med kunskap och erfarenhet för att komma igång. Du behöver inte ta den där extra kursen eller vänta på att någon ska komma och dra igång dig. Du klarar av att börja nu. Kortet visar att du har talang och en förmåga att nå ut med ditt budskap och med det du vill göra. 
 
Kanske tvekar du för att du väntar på att det ska vara perfekt innan du kan börja, men det behövs inte. Du är tillräckligt bra som du är! Kanske är du orolig för vad andra ska tycka om de förändringar som du kommer att göra? Då är det viktigt att komma ihåg att du behöver inte göra alla andra människor nöjda. När du gör dig själv nöjd och jobbar mot dina mål så kommer du att kunna attrahera de människor som kommer att få dig att må bra. De människor som eventuellt inte skulle acceptera dig som du är och kanske försvinner ur ditt liv är menade att försvinna. Det betyder inte att ni inte bryr er om varandra längre. Det betyder bara att ert syfte i varandras liv är över just nu.  
 
Du vet med dig själv vad det är som du har funderat över den sista tiden. Ta ett steg idag, även om det är ett litet steg och fortsätt ta små steg mot ditt mål. För du ÄR tillräckligt bra!
 
Kortet kommer från "Magical Unicorns Oracle Cards" av Doreen Virtue
Taggar: enhörning, good enough, talang, tillräckligt bra, you are gifted;