Loving Words From Jesus


Den här kortleken är lite annorlunda än de andra kortlekarna. Det är en av Doreen Virtues nyaste lekar och det är en lek som består av 44 kort med olika citat att använda när du känner att du behöver rådgivning, tröst och känner att du vill känna samhörighet med Jesus. Det finns ingen tillhörande guidebok som i de andra lekarna utan det är tänkt att du ska ta med dig budskapet och själv känna in och fundera på/meditera på det.
 
Jag tillhör ingen religion men tycker det är oerhört speciellt hur en man som Jesus som levde för 2000 år sedan fortfarande finns så starkt i vårt samhälle. Hans påverkan på människor har levt vidare under alla dessa år och många är de som sökt tröst i hans ord. Hans sätt att vara och hans önskan om frid och kärlek för oss alla på jorden inspirerar lika mycket idag som det gjorde då. 
 
Jag tycker det är en oerhört vacker lek som inspirerar till eftertanke och till kärlek och tröst, oavsett om du tror på Jesus eller inte. Konstnären som gjort alla korten heter "Greg Olsen". Jag har inte sett denna leken översatt till svenska.
Taggar: Doreen Virtue, Jesus;

Kommentera inlägget här :