Archangel Oracle Cards


Detta är en av mina absoluta favoritkortlekar. Den innehåller bilder och budskap från de 15 främsta Ärkeänglarna, de har tre kort vardera så därför har denna kortleken 45 kort i stället för de vanliga 44. På varje kort finns en kort mening under bilden och ett meddelande från den Ärkeängeln. Det finns såklart mer information om varje kort i den medföljande guideboken.
 
Den är väldigt bra att använda i generella Readings och täcker in en stor variation av olika frågeställningar. Om klienten eller den som får Readingen är låg på energi så hjälper den till att ge motivation och få igång personen. Den är också väldigt bra att använda för den som vill lära sig mer om de olika Ärkeänglarna. Vill du läsa mer om hur du kallar på och arbetar med Ärkeänglarna så titta under fliken Ärkeänglar på denna blogg
 
Illustrationerna är gjorda av olika konstnärer och mer information om dem finns också i den medföljande guideboken. Leken kommer från Doreen Virtue och finns översatt till svenska under namnet "Ärkeänglarnas orakelkort"
Taggar: Archangel Oracle Cards, Doreen Virtue;

Archangel Michael Oracle Cards


Ärkeängel Michael är den mest välkända och "högljudda" av Ärkeänglarna. Han hjälper dig med att hitta din inre styrka och han inger mod. Han hjälper dig att släppa taget om saker och han ger beskydd närhelst du frågar om det. Hans färg är indigo blå, precis som de här 44 korten av Michael i olika miljöer.
 
Jag tycker mycket om att använda den här kortleken. Den går väldigt bra att ha för generella Readings och många män tycker om att få Readings med den här kortleken. Varje kort har ett kortare meddelande ovanför bilden och under bilden finns hjälp med vad du kan fråga Michael om för att läka situationen. Den är därmed väldigt praktisk att använda även om du är nybörjare.
 
Du får många goda råd från denna kortleken. En del tycker att budskapen kan vara ganska konfrontativa eftersom de är lite rakt på sak, de säger det som det är helt enkelt, precis som Michael gör. Det är olika konstnärer som har illustrerat bilderna i denna kortlek som kommer från Doreen Virtue och mer information om både korten och konstnärerna finns i den medföljande guideboken. Kortleken finns tyvärr inte översatt till svenska.
 
 
Taggar: Archangel Michael Oracle Cards, Doreen Virtue;

Archangel Raphael Healing Oracle Cards


Det här är en kortlek som används för frågor relaterade till hälsa, läkande och healing för både människor och djur. Bilderna som är illustrerade av olika konstnärer föreställer Ärkeängel Raphael i olika miljöer.
 
Raphael betyder "Den som läker" och han är ängeln som guidar dig i frågor relaterade till hälsa. Det kan vara att du jobbar eller vill jobba inom ett yrke som har med människors hälsa att göra eller kan det röra sig om frågor kring din egen eller andras hälsa. Kortleken är inte skrämmande på något sätt utan ger tröst och tips och råd utifrån den platsen du befinner dig just nu.
 
Vill du läsa mer om hur du kallar på och arbetar med Ärkeänglarna så titta under fliken Ärkeänglar på denna blogg. Kortleken är gjord av Doreen Virtue, den har 44 kort och mer information om budskapen och de olika konstnärerna finns i den medföljande guideboken. Leken finns tyvärr inte ännu översatt till svenska.
  
Taggar: Archangel Raphael Healing Oracle Cards, Doreen Virtue;