Magical Messages From The Fairies Oracle Cards


Ännu en favoritlek!
Både denna kortleken och "Healing Wíth The Fairies Oracle Cards" och "Magical Mermaids And Dolphins Oracle Cards" är alla kortlekar som går direkt till kärnan av problemet. De lyckas ringa in det som får oss att "vakna upp" och se vad som behöver göras. De gör detta på ett lekfullt, roligt och kärleksfullt konfronterande sätt. De hjälper oss att få bättre självkänsla och ger oss kraft!
 
Just den här kortleken är superbra att använda när du känner att du kört fast. Du kanske vill göra en förändring eller lämna en negativ/dränerande situation men stannar ändå. Dessa korten kommer att konfrontera dig på ett kärleksfullt sätt som får dig att reflektera inåt. Den kommer att visa dig saker om dig själv så den är suverän för människor som letar efter vägledning. I kortleken finns där 4 stycken "När?" kort: Vår, Sommar, Höst och Vinter. Dessa kan med fördel blandas in med "När?" korten från "Angel Answers Oracle Cards" till en egen lek att använda när du vill ha svar på "När" någonting kommer att hända.
 
Leken från Doreen Virtue består av 44 kort och ledbudskapet finns längst upp på kortet och ett lite längre meddelande längst ner. Bilderna består av älvor i olika miljöer och är illustrerade av olika konstnärer. Den här kortleken är väldigt lik "Healing With The Fairies Oracle Cards" på det sättet att den tar upp samma saker och jobbar på ett liknande sätt. Men, den är mycket lättare att använda. Den är mer detaljerad i både bild och meddelande så om du är nybörjare och vill ha en lek med älvor så är det definitivt denna som du ska välja. Den kommer med en guidebok för dig som vill ha mer information. Tyvärr så finns inte denna kortleken översatt till svenska.
 
Taggar: Doreen Virtue, Magical Messages From The Fairies Oracle Cards;

Kommentera inlägget här :