Romance Angels Oracle Cards

 
Det här är en väldigt vacker och populär kortlek som används i alla relationsfrågor men oftast i frågor gällande kärleksrelationer. Den är av Doreen Virtue och har 44 kort med illustrationer av olika konstnärer. Varje kort har några ord längst upp ovanför bilden och några meningar eller kortare budskap under bilden. I den medföljande guideboken kan man läsa mer om varje kort och även om de olika konstnärerna.
 
Den här kortleken visar på positiva aspekter i en relation men räds inte för att visa skuggsidorna också. Den är som en bra vän som alltid säger sanningen. Det finns kort som visar på ett medberoende eller att det finns någon i förhållandet som inte litar på den andra. Det finns kort som talar om att man behöver läka själv först innan man kan ge kärlek till någon annan och det finns kort som visar på att det kanske hade varit till bådas fördel att spendera tid isär. Mer upplyftande kort talar om din själsvän, om sann kärlek och om en ny kärlek som kommer in i ditt liv. Det går väldigt bra att göra en hel Reading med denna leken men man kan också bara dra ett extra kort om man använder sig av en mer generell kortlek men har en fråga om just en relation.  
 
Det finns en Reading som heter "Hjärtat" som är underbar att göra med denna leken. Ena sidan av hjärtat representerar den ena personen och den andra sidan representerar den andra personen. Där kan man se likheter och skillnader och hur båda vill att förhållandet ska utvecklas framöver. Jag tycker mycket om den här kortleken och använder den ofta. Den finns översatt till svenska och heter då "Romantikänglarna orakelkort". 
Taggar: Doreen Virtue, Romance Angels Oracle Cards;

Kommentera inlägget här :