Magical Unicorns Oracle Cards


Jag älskar denna kortleken. Den har fantastisk vackra bilder på enhörningar och "Pegasus" hästar och den är en väldigt bra lek att använda då du vill göra en mer allmän/generell Reading. Enligt Doreen så var korten från början gjorda med målgruppen barn mellan 7-13 år men jag vet väldigt många vuxna som tycker mycket om att använda denna leken.
 
Det är en lek som hjälper dig att få mer självkänsla. Den är mild, positiv och väldigt upplyftande och är mycket bra att använda då någon har haft det jobbigt eller mycket trauma i sitt liv. Det är en kortlek som är underbar att använda när man jobbar med problem som går tillbaka till barndomen, den går direkt till ditt "inre barn". Det är enkla men väldigt viktiga meddelanden som korten förmedlar.
 
Kortleken är Doreen Virtues och den har 44 kort. Varje kort har ett kort meddelande men mer information står i den medföljande guideboken. Där kan du också läsa vilken konstnär som har illustrerat vilket kort. Jag har tyvärr inte sett denna kortlek översatt till svenska.
Taggar: Doreen Virtue, Magical Unicorns Oracle Cards;

Cherub Angel Cards for Children

 
Denna kortleken riktar sig till yngre barn mellan 0-7 år men kan såklart användas av både äldre barn och vuxna. Korten tar upp sådant som är viktigt i ett barns liv och de är utformade i en mindre storlek som passar i ett yngre barns händer och ligger i en lättöppnad låda. Vägledningshäftet som medföljer är också särskilt utformat för de små. Barn har ofta väldigt lätt för att komma i kontakt med sina skyddsänglar då deras hjärtan är oskyldiga och sanna. Jag tycker korten är ett jättebra sätt för ett barn att komma i kontakt med sin intuition.
 
Om du gör en Reading till en vuxen person som frågar något om sitt barn så kan det vara bra att komplettera med ett kort från denna kortleken. Kortleken är Doreen Virtues och har 44 kort. Den finns översatt till svenska och heter då "Keruberna - änglakort för barn".
Taggar: Cherub Angel Cards, Doreen Virtue, Keruberna - änglakort för barn;

Mary, Queen Of Angels Oracle Cards


Detta är en kortlek som fungerar väldigt bra att använda om du är mer traditionell i din livsåskådning. Den fungerar mycket bra för kristna personer och korten är ganska konservativa i sitt utseende. Men med det sagt så tycker jag väldigt mycket om att använda dessa korten även om jag inte passar in på ovanstående beskrivning. Korten är fyllda med kärlek, trygghet och omtanke, som en mor som kan vara hård och bestämd men som alltid vill ditt bästa.
 
De 44 korten är lugnande och även personer som är ovana, misstänksamma och/eller oroliga inför att använda kort kan känna trygghet med den här kortleken. Moder Mary lär dig att stå upp för dig själv och att vara kärleksfull men med gränser. Denna lek kan vara väldigt bra för dig som vill jobba på din relation till din mamma eller som saknar din mamma eller helt enkelt vill känna samhörighet med Moder Mary. Moder Mary jobbar nära Ärkeängel Gabriel och därför kombineras denna kortleken väldigt väl med "Archangel Gabriel Oracle Cards".
 
Kortleken är Doreen Virtues och varje kort har ett ord och en kortare mening, men mer information finns i den medföljande guideboken. Jag använder den ofta för allmäna Readings eller när jag själv behöver lite "moderliga" råd. Jag kan tyvärr inte hitta någon information om konstnärerna till bilderna i denna leken. Leken verkar inte heller vara översatt till svenska.
 
Taggar: Doreen Virtue, Mary, Queen Of Angels Oracle Cards;