19-21 Februari - Helgens fokus kort


Korten för denna helgen är "Patience" och "Notice the signs"
 
Vi är uppmanade att ha lite extra tålamod denna helgen, med andra och med oss själva. De förändringar vi önskar i våra liv är på väg, de kommer att komma. Ibland är det så lätt att bli otålig när det är någonting vi så gärna vill ha men som inte har kommit till oss ännu. Ibland tror vi då att det inte är på väg till oss, att det vi bett om inte hörsammats av universum. Korten ber oss om att slappna av och även att njuta under tiden tills det kommer, att acceptera att allt kommer att ske vid rätt tidpunkt. Kanske är det så att det du bett om kan överträffas av någonting ännu bättre men du kan ännu inte se detta. Lita på att ditt högre jag och dina guider vet vad som är bäst för dig.
 
Korten ber oss också om att vara extra uppmärksamma på tecken som kan leda oss på rätt väg. Det är inte helt sällan så att vi får ingivelser att vi ska göra någonting eller gå någonstans men vi ignorerar det. Kanske tycker vi att det inte är rätt tidpunkt, att vi inte orkar, inte har råd eller inte känner för det just nu. Men, denna helgen lita på de känslor du får och skrid till handling. Det kan vara så att du kommer att träffa någon som kan hjälpa dig att nå dit du vill, erbjuda dig det där jobbet eller boendet eller introducera dig för din nya kärlek eller en ny vän. Änglarna vill också säga till dig att de tecken du har sett i din vardag är meddelanden från dem att du inte är ensam, de finns vid din sida och du är på rätt väg. De gör sig ofta påminda genom repetitiva nummer i din vardag, genom fåglar och fjärilar eller andra djur, genom små pengar du hittar, små fjädrar eller en stark känsla av att du har någon hos dig.
 
Jag vill också nämna att om du är extra irriterad, otålig eller trött i helgen så kom ihåg att det är fullmåne på måndag. Många är känsliga för den dragningskraft månen utgör och kan påverkas i sitt humör. Men ofta sätter vi kanske inte det i relation till månen. Så ha lite extra överseende med dig själv och andra. Fullmånen är också ett utomordentligt bra tillfälle att släppa det vi inte längre vill ha i våra liv så att vi kan göra plats för nya saker. Ställ dig under månen på söndag kväll (kvällen innan fullmåne är bäst) och känn efter vad du skulle vilja bli av med eller läka. Säg det sedan för dig själv att "Nu är jag färdig med....... och jag är redo att släppa greppet om detta i alla tidens riktningar". Glöm inte att andas djupt och se för ditt inre öga hur det som har bekymrat dig försvinner längre och längre bort från dig. Det är en extra kraftfull fullmåne på måndag då det är den 22/2, 222 betyder "Fortsätt att ha tillit". Så ta hand om dig själv i helgen, ha kul, var snäll mot dig själv och gläds åt vetskapen att det du vill ha är på väg till dig.
 
Korten kommer ifrån "Flower Therapy Oracle Cards" av Doreen Virtue och Robert Reeves och "Daily Guidance from your Angels Oracle cards" av Doreen Virtue.
 
Taggar: Tecken, Tålamod, fullmåne;

Kommentera inlägget här :