Butterfly Oracle Cards for Life Changes


Eftersom jag gillar bilder på fjärilar så tilltalade den här kortleken verkligen mig. Att den sen dessutom tog upp ett ämne som kändes väldigt aktuellt gjorde inte saken sämre.
 
Kortleken har förändringar som tema. Det kan vara så att du går igenom en förändring just nu och behöver hjälp och råd om hur du ska tackla den? Kanske känner du att du behöver göra en förändring men vet inte vilken och vart du ska börja? Du kanske känner det som om du sitter fast och kan inte gå framåt? Då är denna leken väldigt hjälpsam. Den är såklart också väldigt passande för de av er som känner er dragna till fjärilar. Fjärilar i sig representerar förändring då de förvandlas från en puppa till en vacker fjäril. Det symboliserar också vikten av att våga göra förändringar även när vi inte riktigt vet hur saker kommer att bli. Att ha en tro på att allt kommer att lösa sig till det bästa.
 
Den här kortleken är för alla typer av förändringar såsom relationer, flytt, karriär, hälsa, att åldras, livsstils förändringar, romantik och förändringar inom familjen.
 
Leken, som är en av Doreen Virtues nyaste, har 44 kort med bilder av fotografen Garry Gay. Bilderna kan även beställas utan orden på via Garry´s websida www.garry-gay.artistwebsites.com. På varje kort står det ett kort meddelande och det finns en bild på en eller flera fjärilar. Det är en lek som kräver att man använder sig lite mer av sin intuition då varje kort bara har några få ord och bilderna inte har så många detaljer. Det medföljer i och för sig en guidebok där det står mycket mer information om de olika korten. Men, jag skulle nog ändå inte rekommendera den som din första kortlek. Leken finns inte översatt till svenska.
Taggar: Butterfly Oracle Cards for Life Changes, Doreen Virtue;

Kommentera inlägget här :