Archangel Michael Oracle Cards


Ärkeängel Michael är den mest välkända och "högljudda" av Ärkeänglarna. Han hjälper dig med att hitta din inre styrka och han inger mod. Han hjälper dig att släppa taget om saker och han ger beskydd närhelst du frågar om det. Hans färg är indigo blå, precis som de här 44 korten av Michael i olika miljöer.
 
Jag tycker mycket om att använda den här kortleken. Den går väldigt bra att ha för generella Readings och många män tycker om att få Readings med den här kortleken. Varje kort har ett kortare meddelande ovanför bilden och under bilden finns hjälp med vad du kan fråga Michael om för att läka situationen. Den är därmed väldigt praktisk att använda även om du är nybörjare.
 
Du får många goda råd från denna kortleken. En del tycker att budskapen kan vara ganska konfrontativa eftersom de är lite rakt på sak, de säger det som det är helt enkelt, precis som Michael gör. Det är olika konstnärer som har illustrerat bilderna i denna kortlek som kommer från Doreen Virtue och mer information om både korten och konstnärerna finns i den medföljande guideboken. Kortleken finns tyvärr inte översatt till svenska.
 
 
Taggar: Archangel Michael Oracle Cards, Doreen Virtue;

Kommentera inlägget här :