Past Life Oracle Cards


Den här kortleken används på ett lite annorlunda sätt än de andra kortlekarna jag har skrivit om. Den innehåller som de flesta andra orakel kortlekarna 44 kort. Men när man drar kort så drar man bara ett kort. Det kan göras som ett tillägg till en redan befintlig Reading eller helt för sig själv. Det kortet du drar kommer att visa ett område som är relaterat till dig i ett förflutet liv. Det kan vara en plats, ett yrke, en känsla mm. På något sätt påverkar detta området dig i ditt nuvarande liv. Antingen i relation till frågan du ställt eller på ett sätt som du ännu inte vet om.
 
Tanken är att man ska meditera på kortets mening en tid och du kommer att få en känsla av hur det relaterar till dig; antingen i en meditation eller genom dina drömmar. Jag tycker personligen att den här kortleken är väldigt intressant. Den kan vara väldigt hjälpsam hos någon med specifika fobier som inte verkar härröra från detta livet. Jag tycker också den är hjälpsam när någon försöker bli av med mönster i livet men har svårt att förändra dem. Ofta är det något som blockerar oss och det kan ibland vara svårt att komma till kärnan av problemet utan att titta långt bakåt i tiden. Kanske har du gjort ett löfte till dig själv som kändes rätt då men som nu påverkar ditt liv på ett negativt sätt? Den är även hjälpsam om någon lider av oupplöst trauma och/eller ångest. Om du vill samarbeta med en ängel så kan du läsa mer om Ärkeängel Raziel på denna blogg under Ärkeänglar. Han är ängeln som hjälper oss läka tidigare liv och att jobba på förlåtelse.
 
Kortleken är gjord av Doreen Virtue och Brian L. Weiss (http://www.brianweiss.com/), författare av många böcker och känd regressions och psykoterapeut. Den finns tyvärr inte översatt till svenska. Det följer med en guidebok till kortleken även om det är dina egna intryck som kommer att betyda mest för dig.
Taggar: Brian L Weisss, Doreen Virtue, Past Life Oracle Cards;

Kommentera inlägget här :