Goddess Guidance Oracle Cards


Det här är en kortlek som kanske passar mer till en väldigt öppensinnad person eller en icke-traditionell klient då den har kort som härstammar från många olika religioner och bakgrunder.
 
Det är en "utbildande" kortlek som är mycket bra för de som vill lära sig mer om de olika Gudinnorna och andra kvinnliga andliga inspirationskällor. Doreen Virtue som har gjort leken kallar den "The girlfriend-deck/Väninnne-leken" eftersom den är rakt på sak och talat väldigt tydligt om för dig vad som pågår, precis som en bra vän skulle göra. Genom att använda denna leken så stärker du din egen feminina visdom som finns i alla kvinnor och även män. När vi läker hjärtchakrat och stärker vår feminina kraft så har vi lättare för att manifestera det vi vill ha.
 
Det är 44 kort i denna leken och på varje kort finns namnet på en "Gudinna" och ett kort meddelande. Mer grundliga meddelande finns i den medföljande guideboken. Precis som i många av de andra lekarna så är det olika konstnärer som har gjort illustrationerna och mer information om dem finns i guideboken. Jag tycker att denna kortleken kombineras väldigt väl med "The Romance Angels Oracle Cards" leken. Leken finns översatt till svenska och heter då "Gudinnornas vägledning".
Taggar: Doreen Virtue, Goddess Guidance Oracle Cards, Gudinnornas vägledning;

Kommentera inlägget här :