Archangel Gabriel Oracle Cards


Den här kortleken från Doreen Virtue är ganska ny och jag har inte använt den alls mycket. Den har 44 kort av Ärkeängel Gabriel i olika miljöer och det följer med en guidebok där du kan läsa mer om de olika korten. På varje kort finns en kort mening ovanför bilden och ett längre budskap under bilden.
 
Gabriel är ängeln som associeras med den feminina energin i universum och hjälper med frågor gällande kommunikation, kreativt skapande, graviditet, födslar och ger även styrka när det behövs.
 
Kortleken är väldigt bra att använda på de som sprider eller vill sprida budskap genom sitt kreativa skapande såsom författare, lärare, konstnärer, musiker m.fl.. Hur tar du dina idéer och sprider dem ut i världen? Leken visar på nästa steg, på blockeringar, på uppmuntran där det behövs och andra tips och råd i ditt skapande. Den är även väldigt bra för alla frågor gällande förhållande till barn. Jag tycker den kan användas även för mer generella Readings, speciellt på personer som är väldigt kreativa, empatiska och känsliga för energier.
 
Leken kombineras väldigt väl med de flesta kortlekar men då Gabriel och Moder Mary står varandra nära så kan det bli en speciellt bra kombination som tar fram de feminina styrkorna hos såväl kvinnor som hos män. Leken finns tyvärr inte översatt till svenska.
 
  
Taggar: Archangel Gabriel Oracle Cards, Doreen Virtue;

Kommentera inlägget här :