Indigo Angel Oracle Cards


Detta är en kortlek av Doreen Virtue och hennes son Charles Virtue. Kortleken som har bilder av ungdomliga änglar har 44 kort och är riktad till tonåringar och det som Doreen kallar för "Indigos". Men, det är en lek som kan användas av alla tycker jag. Man kan åtminstone dra ett eller två extra kort från denna om man gör en Reading för en ung person. Jag har inte denna leken själv men har tittat på den och tycker om den. Så mer information kommer längre fram när jag köpt denna.
 
Indigos är personer som är väldigt känsliga för andra människors energier. De vet direkt om en person talar sanning eller inte. Många Indigos är födda på 70 talet, de är inte rädda för att säga vad de tycker och tänker och har ingen tolerans för korruption och/eller vita lögner. Tvärtom, gör de ofta allt vad de kan för att avslöja sådant beteende.  
 
Leken sägas vara rätt så rak och tuff, precis som Indigos och kan därför uppfattas som lite konfronterande av vissa. Men, det är bra att höra sanningen och många ungdomar uppskattar den här kortleken. Den är speciellt bra om personen ifråga har hamnat lite snett. Det är även en bra lek för de som har upplevt diverse trauma i sin ungdom. Jag har tyvärr inte sett denna leken översatt till svenska.
Taggar: Doreen Virtue, Indigo Angel Oracle Cards;

Kommentera inlägget här :