20 Januari - Dagens fokus kort

 
Ja! Du klarar av det här!
 
Dagens kort är väldigt positivt och visar på att du kommer att klara av det du vill åstadkomma. Du har tillräckligt med kunskap och erfarenhet för att komma igång. Du behöver inte ta den där extra kursen eller vänta på att någon ska komma och dra igång dig. Du klarar av att börja nu. Kortet visar att du har talang och en förmåga att nå ut med ditt budskap och med det du vill göra. 
 
Kanske tvekar du för att du väntar på att det ska vara perfekt innan du kan börja, men det behövs inte. Du är tillräckligt bra som du är! Kanske är du orolig för vad andra ska tycka om de förändringar som du kommer att göra? Då är det viktigt att komma ihåg att du behöver inte göra alla andra människor nöjda. När du gör dig själv nöjd och jobbar mot dina mål så kommer du att kunna attrahera de människor som kommer att få dig att må bra. De människor som eventuellt inte skulle acceptera dig som du är och kanske försvinner ur ditt liv är menade att försvinna. Det betyder inte att ni inte bryr er om varandra längre. Det betyder bara att ert syfte i varandras liv är över just nu.  
 
Du vet med dig själv vad det är som du har funderat över den sista tiden. Ta ett steg idag, även om det är ett litet steg och fortsätt ta små steg mot ditt mål. För du ÄR tillräckligt bra!
 
Kortet kommer från "Magical Unicorns Oracle Cards" av Doreen Virtue
Taggar: enhörning, good enough, talang, tillräckligt bra, you are gifted;

Kommentarer :

#1: Anonym

Mitt i prick 👏👍
Riktigt bra kort 🌈

skriven

Kommentera inlägget här :