10 Februari - Dagens fokus kort


Dagens kort idag ber dig om att stanna upp en stund och känna in på alla de positiva sakerna som du har i ditt liv. Även i de mest svåra situationer så finns det något vi kan lägga fokus på som kan skänka oss lite glädje, om så bara för en stund.
 
Det jag känner är att det här kortet är knutet till attraktionslagen. Genom att du lägger fokus på något i ditt liv eller i din vardag som du tycker om och som ger dig glädje så höjer du din vibration och klättrar upp för välmående stegen några steg. När du då har nått en liten bättre plats så öppnar sig möjligheten att se ytterligare någonting i ditt liv eller i din omgivning som är vackert eller som får dig att må bra. Genom att fokusera på det en stund och riktigt känna glädjen över det sprida sig i kroppen så har du höjt din energi ytterligare. På detta sätt kan du fortsätta att klättra upp för välmående stegen.
 
Om du känner att det är svårt att hitta något att fokusera på så kommer här några förslag: Någonting i naturen när du är ute, djur, träd, växter, himmel eller om vi har tur, sol! En låt som är vacker, ditt favoritte eller annan mat och dryck, en vän eller familjemedlem, människor som passerar förbi som ser lyckliga ut, kärlek eller kanske en härlig doft som ger dig lycka. Kanske är det en stund för dig själv eller något i dig själv som du är extra stolt över. Ja, det finns mycket och det behöver inte vara något väldigt stort utan vad som helst som får det att kännas bra inom dig.
 
Även som kortet visar, att spendera extra tid med ditt husdjur idag kan vara väldigt läkande. Så var uppfinningsrik och se hur långt upp på välmående stegen du kan komma idag.
 
Kortet som så vackert heter "Lycka utan villkor" kommer från "Archangel Raphael Healing Oracle cards" från Doreen Virtue. Raphael är ängeln som hjälper oss att läka, både fysiskt och psykiskt. Om du vill så kan du kan be honom om hjälp att se livet från den positiva sidan idag.

Kommentera inlägget här :